Contact

Wil je een consult boeken of wil je meer informatie? Stuur mij dan een email! click for Englishinfo@draagadviesamsterdam.nl

contact met draagadvies amsterdamHeb je haast? Stuur mij dan een SMS of Whatsapp naar 06-15 864 209

Vind Draagadvies Amsterdam op Facebook!

Wordt lid van de Amsterdamse draag-community op Facebook

Of kijk eens op mijn draagblog: Draag Maar Raak

Elke 1e zaterdag van de maand (behalve in juli en augustus) zit ik bij Babycafé Amsterdam Nieuw-West. Ik ben dan beschikbaar voor vragen en je kunt doeken en dragers zien en voelen. Het babycafé vindt (sinds najaar 2017)  plaats in Coffeemania in de Honingraat, Slotermeerlaan 103, naast Plein 1940-’45 . Er is ook een lactatiekundige en/of vrijwilliger van Vereniging Borstvoeding Natuurlijk aanwezig voor vragen rondom borstvoeding. Ik kan niet alles meenemen, dus als je iets specifieks wilt zien of voelen, neem dan van tevoren contact met mij op, zodat ik het mee kan nemen.