Recensies

“Ik heb nu twee keer een consult bij Yvonne gedaan – zowel voor het dragen op de buik als op de rug – en heb er veel aan gehad. Goede, praktische tips om zo in één klap het dragen voor zowel moeder als kind een stuk comfortabeler te maken! Fijn dat Yvonne de tijd neemt om je eigen individuele vragen te beantwoorden. Sinds de consulten ben ik een stuk vaker gaan dragen en zekerder geworden dat mijn dochtertje echt lekker zit bij mij in de doek.”- Ineke

“Yvonne came to our home and showed us very easy to remember techniques of wrapping our little one. She showed us how to use a stretchy and a non-stretchy sling so we could decide which one is better and more convenient for us. We tried together with her guidance to wrap first the doll and then eventually with the baby. Yvonne was very friendly and a patient teacher. Now we enjoy closeness of our son nearly every time we go out.” – Ola

“Wij hebben kort geleden een duo consult gehad bij Yvonne voor rugdragen. We werden heel vriendelijk ontvangen, en de uitleg en hulp bij het zelf doen was uitstekend! En we kregen ook nog eens een niet alledaagse, maar wel heel makkelijke, veilige en fijne knoop te leren. Ik kan een consult iedereen aanraden, en zeker bij Yvonne :)” – Muidi

“Yvonne’s consult bij mij thuis was een belangrijk positief keerpunt voor mij en mijn dochter (toen 3,5 week oud). Ik had al geprobeerd haar te dragen in een rekbare draagdoek maar de knooptechniek die ik mezelf met een filmpje had aangeleerd bleek fout te zijn, waardoor ze elke keer hard huilde na een tijdje in de draagdoek. Dankzij Yvonne heb ik een techniek geleerd die goed werkt. Sindsdien heb ik mijn dochter veel gedragen en slaapt ze veel meer, onder andere in de draagdoek maar doordat ze blijer is ook makkelijker in haar wieg. Het consult bracht een schat aan informatie over verschillende soorten draagdoeken en knooptechnieken. Daarnaast heeft Yvonne een heerlijk rustige energie waar zowel mijn dochter als ik relaxed van werden. Na het consult stuurde Yvonne een email met heel veel nuttige tips, en beantwoordde ze ook mijn vragen over de aanschaf van de draagdoek en de draagzak die ik nu dagelijks gebruik. Ik kan een consult van Yvonne van harte aanbevelen voor iedereen die zijn of haar kindje wil dragen!” – Flor

Meer reviews zien?

Check wat mensen zeggen over Draagadvies Amsterdam op google! Of bekijk de recensies op Facebook.